Bell Schedules » Monterey Heights Bell Schedule 2019-2020

Monterey Heights Bell Schedule 2019-2020

Monterey Heights Bell Schedule 2019-2020
Description / Period Start Time End Time Length
School Day 8:20 AM 2:40 PM 380 min
Line up Bell 8:15 AM
Start Time (Students in seats) 8:20 AM
Recess run 9:30 through 10:45 NO Bells 9:30 AM 10:45 AM 75 min
1st Lunch (TK & Kinder) 10:55 AM 11:30 AM 35 min
2nd Lunch (1st, 2nd & Rm. 14 ) 11:25 AM 12:00 PM 35 min
3rd Lunch (3rd & 4th grade) 11:55 AM 12:30 PM 35 min
4th Lunch (5th, 6th & Rm. 13) 12:25 PM 1:00 PM 35 min
Dismissal 2:40 PM